Stugor att hyra / Husvagnsplatser / Hyra hela anläggningen

På JAIK-vallen finns det fem stugor med fyra sängplatser i vardera. Samtliga stugor är isolerade så det går bra att bo i dem även vintertid. Det finns även ett antal husvagnsplatser med el. Man campar bokstavligen mitt i naturen. För det mindre sällskapet finns självhushåll med sällskapsrum och TV i ”gamla klubbstugan”. Där finns också möjlighet för flera personer att övernatta. 

På anläggningen finns ett fräscht och modernt kök som också lämpar sig för större sällskap.

Här http://jaik.se/priser hittar ni samtliga priser. Alla priser är inklusive moms på 12%

20151121_100317

Vi tar gärna emot klubbar som vill träna eller spela match på vår fotbollsplan. Fina motionsspår för den som vill cykla MTB, springa eller ta en promenad. När du motionerat kan du  svalka av dig med ett dopp i någon av sjöarna i närheten. Jädraån rinner förbi husknutarna på JAIK-vallen och lämpar sig ytterligt för kanotister. På söndagar under sommaren bryts den milsvida skogens tystnad av ångvisslorna från museijärnvägen Jädraås Tallås Järnväg som kör sina besökare. På hösten finns goda chanser att i våra skogar hitta bär och svamp i överflöd. Vill man spana på björnar kan man kontakta Wild Nordic som erbjuder björnskådning från gömsle. Wild Nordic på FB.

På vintern finns skid- och elljusspår i varierande längd, perfekt både för dig som motionsåker eller tränar inför vasaloppet. Skoterleden går nära vår anläggning om du vill ta med skotern och övernatta då det är mycket mer snösäkert här än bara några mil söderut. Efter en utedag den friska vinterkylan kan det vara skönt med ett bastubad. Det är endast 10 minuters bilfärd till Kungsbergets Alpina Anläggning, bo här, åk slalom där. 

Anläggningen lämpar sig utmärkt för träningsläger och liknande. WiFi med fiber finns över området. 

 Intresseanmälan och bokning på telefon: 072-725 51 58 (ej sms) alternativt på 070-674 86 21.

 

Välkommen till Jädraås AIK! 

Jädråas AIK

Gammelboningsv 22

816 81  JÄDRAÅS

 

Swish: 123 055 36 36

Bankgiro: 607-8968

Comments are closed.